A IV. Sejt-, Fejlődés- és Őssejt-biológusok éves találkozója - online konferencia

November 6-án, immár negyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Genetikusok Egyesületének Sejt- és Fejlődésbiológiai tagozata az éves találkozóját, amely a kialakult járványhelyzetre való tekintettel idén a virtuális térbe költözött. Az egynapos rendezvényre 125 fő regisztrált, és főként hazai és külföldön élő magyar PhD hallgatók és fiatal kutatók mutatták be a fejlődés- és sejtbiológia területén elért legújabb eredményeiket, műhely hangulatot nyújtva ezáltal az eseménynek. A konferencia programja 16 szakmai előadást, valamint poszterszekciót is tartalmazott. A poszterek bemutatására és megvitatására egyedi Zoom meetingek adtak lehetőséget. A poszterek a konferencia ideje alatt pdf formátumban is elérhetők voltak a résztvevők számára, így már előre ki tudták választani a számukra érdekeseket.

 

 

A szervezők, Vilmos Péter (SZBK) és Sinka Rita (SZTE) munkájának köszönhetően a rendezvény zökkenőmentesen zajlott és sikerrel zárult. A következő évi találkozó Budapesten kerül megrendezésre, remélhetőleg már a korábbiakhoz hasonló módon.

 

Az esemény programfüzete a következő linken megtalálható: https://drive.google.com/file/d/1pbq_XvUg-f6TRLbYYas7OzIrDKdn-U2y/view